Sämst uppdatering!

Hej! Förlåt för sämst uppdatering men ni kan väl kommentera ''Funderings'' inlägget så jag vet vad jag ska skriva om! :)



Filmen!

Filmade hela mitt ridpass idag men jag råkade ställa kameran snett så man såg inget så det var inte värt att lägga upp den...

Gud vad dålig jag är!



Kamera hit kamera dit!

Tänkte se om man kunde få igång filmkameran eller allafall kameran så kan jag fota/filma lite på Zelda! =)
Få se om det kommer ut nått senare!








Fundering!

Jo tänkte bara höra med er, vill ni att jag skriver om mig och min häst också? Vardag, träning, tävling, outfit osv? Lovar att jag ska vara mer aktiv har bara inte blivit av och har ingen bra ursäkt till det heller! Eller har ni andra önskemål? Önska på bara!




Bucas regntäcke!

I våras köpte mamma ett Bucas regntäcke åt mig. Jag har använt det väldigt mycket både på sommaren vid regn då såklart och på tidig höst och sen vår (med täcke under)! Jag måste verkligen säga att det är ett super bra täcke och att jag verkligen rekommenderar det! Senare köpte jag även en lila Bucas grimma till och den är super snygg! Har även en svart som också är jätte bra!
Dock kan det vara ganska dyrt men det är det värt! Mina grimmor kostade 179 :-/st  och täcket runt 1700 :- men det beror ju på vart man köper det.

Jag skulle säga att jag tycker att www.filippasridsport.se har bra priser på Bucas och även Back on Track och andra märken!
Helt klart ett fem-stjärnigt täcke!




Copyright!


Utlottning!

Eftersom att det vart för få anmälda till utlottningen så kommer den inte avgöras. Så jag har fortfarande ett sprillans nytt pannband i handen som jag kan lotta ut vid senare tillfälle!
Hoppas ni anmälda inte blir besviken! Tack till er!!! :D


RSS 2.0